Adecco zoekt studenten voor Olympische vakantiejob

Uitzendbedrijf Adecco is op zoek naar enthousiaste studenten die hun vakantiejob willen doen tijdens de Olympische Spelen in Londen. Een uiterst gegeerde job natuurlijk. Om die reden lanceerde Adecco een ludiek filmpje om de beste kandidaten aan te trekken. Enkel wie werken kan combineren met het kijken naar topsport is geschikt.

In het filmpje zien we hoe nietsvermoedende kassières, verkopers en horecamedewerkers worden geconfronteerd met twee boksers die het beste van zichzelf geven. Het resultaat laat zich raden: bijna iedereen laat het werk vallen om te kijken naar het schouwspel. Slechts enkelen bleven onverstoord doorwerken. Het filmpje eindigt met een oproep naar de Adecco facebook pagina.

De jobstudenten die worden geselecteerd om mee te gaan naar Londen zullen voornamelijk instaan voor het onthaal van VIPs en de verkoop van merchandisingmateriaal. Wie minstens 18 jaar is, perfect drietalig en voldoende gemotiveerd, kan zich inschrijven op http://www.facebook.com/Adecco.Belgie.

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium