Adecco zoekt studenten voor Olympische vakantiejob

Uitzendbedrijf Adecco is op zoek naar enthousiaste studenten die hun vakantiejob willen doen tijdens de Olympische Spelen in Londen. Een uiterst gegeerde job natuurlijk. Om die reden lanceerde Adecco een ludiek filmpje om de beste kandidaten aan te trekken. Enkel wie werken kan combineren met het kijken naar topsport is geschikt.

In het filmpje zien we hoe nietsvermoedende kassières, verkopers en horecamedewerkers worden geconfronteerd met twee boksers die het beste van zichzelf geven. Het resultaat laat zich raden: bijna iedereen laat het werk vallen om te kijken naar het schouwspel. Slechts enkelen bleven onverstoord doorwerken. Het filmpje eindigt met een oproep naar de Adecco facebook pagina.

De jobstudenten die worden geselecteerd om mee te gaan naar Londen zullen voornamelijk instaan voor het onthaal van VIPs en de verkoop van merchandisingmateriaal. Wie minstens 18 jaar is, perfect drietalig en voldoende gemotiveerd, kan zich inschrijven op http://www.facebook.com/Adecco.Belgie.

Technische Fiche

DOC - 23 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu