Bancontact Payconiq Company en Boondoggle sensibiliseren voor veilig betalen met Bancontact en Payconiq by Bancontact

Handelaars en consumenten informeren om veilig en makkelijk te betalen in corona-tijden

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons dagelijks leven. Zowel de gezondheidszorg als de economie staan onder druk. Voor consumenten en handelaars die hun activiteit kunnen verderzetten is het essentieel om tijdens deze crisis zoveel mogelijk continuïteit te ervaren. Als belangrijke betaalpartner nam Bancontact Payconiq Company daarom het initiatief om retailers en bevolking te informeren over de voordelen van digitaal betalen tegen de verspreiding van het coronavirus Covid 19. Boondoggle creëerde een informatie- en sensibiliseringscampagne via PR, social, direct mailings en POS-communicatie om winkeliers en hun klanten veilig en gezond te laten betalen.

Boodschappen doen, is altijd de normaalste zaak van de wereld geweest. Tot een besmettelijk virus alle evidenties op de helling zette. Viroloog prof. Marc Van Ranst in het radioprogramma De Inspecteur: ‘Het virus Covid 19 kan enkele seconden of minuten op bankbiljetten achterblijven.’ Aangevuld met het advies van de FOD Volksgezondheid en handelsfederatie Comeos besloot Bancontact Payconiq Company om maximaal in te zetten op contactloos betalen met de bankkaart of mobiel met de smartphone. Op die manier is er geen fysiek contact en moeten klanten zelfs geen toetsenbord of betaalterminal aanraken. Om handelaars te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijden maakte Bancontact Payconiq Company bovendien alle transactiekosten gratis tijdens de maanden maart en april.

Het team van Boondoggle ontwikkelde een geïntegreerde sensibiliseringscampagne met direct mailings voor handelaars, banken en partnerbedrijven. Consumenten en media kregen 4 adviezen om veilig en makkelijk te betalen via social media. Voor de winkeliers is er een communicatiekit waarmee ze hun medewerkers en klanten informeren om social distancing toe te passen in de supermarkt. Zelfs tijdens de betaling aan de kassa. Dankzij de tools en interfaces van Payconiq by Bancontact kan iedereen maximaal bijdragen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu