België doet toch mee aan het WK, ​ dankzij Boondoggle en Sporza.

België kwalificeerde zich niet voor het WK voetbal in Zuid-Afrika. Spijtig, want dat maakt het een stuk minder aantrekkelijk om naar het wereldkampioenschap te kijken. Om die reden lanceerde Boondoggle voor Sporza een campagne die aantoont dat België wel degelijk meedoet.

Door middel van een serie tv-spotjes wordt bewezen dat de landen die zich wel plaatsten onlosmakelijk verbonden zijn met België. En dat er dus eigenlijk 32 Belgiës meespelen in Zuid-Afrika. U kan dus met een gerust hart het WK via Sporza volgen. Al gaat het misschien net iets minder spannend zijn, aangezien u nu al weet dat België wereldkampioen wordt.

credits_sporza_wk_spots.doc

DOC - 38 Kb

persbericht-sporza.doc

DOC - 55 Kb

visuals-stills.zip

ZIP - 3.7 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu