Belgian Red Flames in vuur en vlam met Boondoggle

Vrouwenvoetbal kan in België nog niet op dezelfde populariteit rekenen als het mannenvoetbal. Daarom wil de Koninklijke Belgische Voetbalbond een inhaalbeweging inzetten en de sport onder de aandacht brengen bij het grote publiek. Speerpunt van de campagne zijn de Rode Duivelinnen, de dames van de nationale Belgische ploeg beginnen namelijk aan hun kwalificatiecampagne voor het WK 2015 in Canada en kunnen alle steun gebruiken.

Boondoggle bedacht in samenwerking met de speelsters en het team van de KBVB een nieuwe naam en een nieuw logo. Zo beginnen de Rode Duivelinnen aan het kwalificatietornooi als de Belgian Red Flames met een logo dat inslaat als een komeet.

Voor de campagne werd beroep gedaan op die andere Belgische voetbalvrouwen; de spelersvrouwen.

Onder meer Tania Prinsier, Laura Tropea, Noémie Happart, Maya Köteles en Elke Clijsters gingen enthousiast in op het aanbod om deel te nemen aan een unieke voetbaltraining onder leiding van de nationale bondscoach Ives Serneels.

En die meende het! Van technische en fysieke oefeningen, met en zonder bal, tot dribbelen en afwerken... de dames kregen een pittige training voor de benen gegooid. Op het einde van de afmattende sessie staken ze hun bewondering voor de echte voetbalvrouwen dan ook niet weg. Tania Prinsier en Noémie Happart roepen iedereen op om, samen met hen, te supporteren voor de echte Belgische voetbalvrouwen.

Iedereen kan de training en de oproep ontdekken via Facebook.com/belgianredflames.

Technische fiche

DOC - 23 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu