Beobank en Boondoggle Havas helpen Belgen hun geld te investeren

Kan ik een deel van mijn spaargeld beleggen? Welke spaaroplossingen zijn het meest geschikt voor mijn situatie? Waar en hoe moet ik mijn geld beleggen? Het zijn maar enkele van de vragen die Belgen zich stellen over hun geld.

Met hun nieuwe campagne helpen Beobank en Boondoggle, Havas hen om de dingen helderder te zien, in het bijzonder door de adviserende rol van de bank bij haar klanten te benadrukken. Bij Beobank heeft iedereen toegang tot persoonlijk advies over hoe hij zijn geld het best investeert, ongeacht het profiel (beleggen of sparen) en ongeacht het bedrag.

Dit wordt weerspiegeld in communicatie die de betrokkenheid en het inlevingsvermogen van Beobank in haar klanten benadrukt, met headlines als "Ongeacht hoeveel u belegt, wij investeren 100% van onze tijd in u" en "Geld opzijzetten kost moeite. Het is aan mijn bank om hetzelfde te doen en me te helpen beleggen." De campagne ligt in lijn met de frisse, onderscheidende stijl die dit jaar werd geïntroduceerd en toont verschillende klantprofielen, zowel in radio als in (D)OOH, OLV, OLA, social media, bannering en natuurlijk native ads.

Beobank A1 Radio V1 Def NL 30s.mp3

MP3 - 1.1 Mb

Beobank A2 Radio V2 Def NL 30s.mp3

MP3 - 1.1 Mb

Credits:

Client team: Valérie Lahaut, Sophie Waucampt, Florence Neyrinck ​
Account team: Sofie Jossart, Charlotte Urbain ​
Strategy: Stijn Cox
Associate creative director: Stéphane Daniel
Creation: Hugo Battistel & Stéphane Daniel
Long copy: Lesley Dewilde ​
Motion design: Dorien Bradt, Amèl Amri, Anne-Sophie Cayon
Design: Nadia Tweepenninckx & Stefaan De Vos
Planning: Karine Uytterhoeven ​
Producer Boondoggle, Havas: Bérengère Lurquin ​
Sound: Cobra

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu