Beobank en Boondoggle Havas investeren zich ten volle voor alle beleggers

Wie wil beleggen, laat zich maar beter goed omringen. Beobank staat alle beleggers bij met raad en daad, aangepast aan ieders specifieke noden en wensen. Want het spreekt voor zich dat een beginnend belegger een andere aanpak vraagt dan een ervaren belegger die zijn portefeuille wil uitbreiden.

Rond dit thema bedachten Beobank en Boondoggle Havas een nieuwe campagne met de slogan: "Open voor iedereen die wil beleggen / Ouvert à tous ceux qui veulent investir". Want bij Beobank is beleggen toegankelijk voor iedereen, met advies en diensten op maat van ieders situatie.

In de campagne komen verschillende mensen aan het woord, waaronder Bob-de-beginner, Stan-de-starter en Alexia-de-experte, door parallellen te trekken tussen hun dagelijkse activiteiten en hun beleggersniveau. Valérie Lahaut, Head of Growth Marketing bij Beobank: "Bij Beobank is het onze drijfveer om toegankelijke en concurrerende producten en diensten aan te bieden die voldoen aan de verwachtingen van elk type klant. Die mindset hebben we vertaald in deze campagne over beleggen. Dankzij de humoristische knipoog weerspiegelt de campagne ook 100% ons merk-DNA."

Olivier De Laet, Strategy Director: "We wilden een sympathieke en onderscheidende manier vinden om over beleggen te praten, toegankelijker voor alle doelgroepen, net als Beobank."

De campagne loopt zowel offline als online via (D)OOH, radio, OLA, OLV, social media, native ads en bannering.

En jij? Ben jij eerder een Bob-de-beginner of een Alexia-de-experte?

 

Credits:

Client team: Valérie Lahaut, Sophie Waucampt, Florence Neyrinck
Account team: Sofie Jossart, Charlotte Urbain, Tine Vandenberghe ​
Strategy: Stijn Cox, Olivier De Laet, Nette Segers ​
Creatives: Mathieu Cardon, Hugo Battistel, Stéphane Daniel, Stephen Walckiers, Lesley Dewilde, Dorien Bradt, Amèl Amri, Stefaan De Vos ​
Project Management: Karine Uytterhoeven ​
Producer Boondoggle Havas: Cynthia Pire
Production: Jekyll n’ Hyde
Sound: Cobra

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu