Beobank en Boondoggle Havas lanceren handige cv-tool voor jongeren

Je geraakt verder met je cv dan je denkt. Want je hebt meer te bieden dan je denkt. Dat was het uitgangspunt waarop Beobank en Boondoggle Havas hun nieuwe campagne baseerden, gericht op studenten die zich binnenkort op de arbeidsmarkt zullen begeven. De campagne focust op de nieuwe cv-tool van Beobank, die ervaringen en passies omzet in skills. De tool maakt gebruik van AI en werd inhouse gecreëerd door Boondoggle CX. De bedoeling is om jongeren te tonen dat ze wellicht over meer talent beschikken dan ze zelf beseffen. Zo zegt ‘scoutsleider’ misschien weinig op een cv, maar ‘plantrekker’ en ‘teamplayer’ des te meer.

Om de cv-tool in de kijker te zetten, organiseren Beobank en Boondoggle Havas ook een wedstrijd. De gelukkige wint een unieke beleving in het buitenland en krijgt zo de kans om zijn cv te verrijken met extra talenkennis én levenservaring. Die boodschap wordt op een levendige, frisse manier gecommuniceerd om het jonge doelpubliek maximaal aan te spreken.

De campagne, die online en offline aanwezig is, wordt getoond via print, social media, OLV en bannering.

PY-BEOB-16042 - Campus_Recruitement_Poster_A0_840x1189_NL_HD.pdf

PDF - 3.6 Mb

Credits:

Client team: Valérie Lahaut, Sophie Waucampt, Delphine Descamps, Florence Neyrinck, Kris Willaert
Account team: Sofie Jossart, Charlotte Urbain, Tine Vandenberghe ​
Strategy: Olivier De Laet, Franky Willekens ​
Executive Creative Director: Mathieu Cardon
Creative team: Stephen Walckiers & Thierry Verdoodt, Gilles André & William Lambiet, Hugo Battistel
CX team: Jurgen Noel, Davy Claes, Frig Stroobants, Bart Geukens, Dagne Kivisild
Copy: Stephen Walckiers, Lesley Dewilde, Benoît Menetret ​
Motion design: Amèl Amri
Design: Nadia Tweepenninckx, Stefaan De Vos ​
Planning: Karine Uytterhoeven

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu