Beobank en Boondoggle helpen Belgen financiële oplossingen te vinden

De wasmachine vervangen of nog even wachten? Nu isoleren of pas binnen een jaar? Reizen of een nieuwe verwarmingsketel? Met hun nieuwe Budget-campagne richten Beobank en Boondoggle zich tot alle Belgen die ooit, op een bepaald punt in hun leven, weleens met deze vragen geconfronteerd worden. De campagne focust op de financieringsoplossingen die Beobank aanbiedt en legt de nadruk op de specifieke aanpak van de bank, waarbij het menselijke aspect altijd op de eerste plaats komt. Die aanpak uit zich in luisteren, persoonlijk advies en vooral financiële oplossingen.

In lijn met de frisse, moderne grafische stijl die een paar maanden geleden werd geïntroduceerd, laat de campagne mensen zien die voor onverwachte uitgaven of financiële dilemma's staan. De campagne toont dat Beobank zich inzet om klanten te helpen hun budget te beheren en in elke fase weloverwogen keuzes te maken. Hierbij wordt een reeks producten in de verf gezet, zoals de Comfortlening Plus (een lening op afbetaling voor persoonlijke projecten) en het Ecokrediet (voor groene projecten). Deze voordelige producten helpen ouders, jonge koppels, families, … omgaan met de verrassingen die het leven voor hen in petto heeft.

De campagne omvat (D)OOH, radio, POS en sociale media (OLV, OLA, native ads en bannering).

Beobank_Awareness_Abribus_2m2_NL_HD.pdf

PDF - 7.2 Mb

Beobank_Comfort Loan_Abribus_2m2_NL_HD.pdf

PDF - 9.2 Mb

Beobank A1d Radio+Legal 1 NL 30s.mp3

MP3 - 1.1 Mb

Credits:

Client team: Valérie Lahaut, Sophie Waucampt, Annelies Van Boxel ​
Account team: Sofie Jossart, Charlotte Urbain ​
Strategy: Stijn Cox, Franky Willekens ​
Creative Director: Sven Nijs ​
Creative team: Fred Van Hoof & Benoit Menetret ​
Long copy: Lesley Dewilde ​
Motion design: Dorien Bradt ​
Design: Stefaan De Vos
Planning: Karine Uytterhoeven ​
Producer Boondoggle: Bérengère Lurquin ​
Production: Jekyll n' Hyde ​
Sound: Cobra ​
Photographer: Fred Labeye

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu