Beobank en Boondoggle lanceren campagne op hun manier

Bankier op jouw manier. Met deze slogan lanceren Beobank en Boondoggle hun nieuwe campagne rond het thema toegankelijkheid. De campagne ligt in lijn met de nieuwe grafische stijl die het merk onlangs heeft doorgevoerd, en toont alle mogelijkheden om je financiën te beheren en je financieel adviseur te contacteren. De nadrukt ligt op het feit dat iedereen zijn bankzaken kan beheren zoals hij dat wil, op zijn eigen manier.

Om haar rol als challenger te bevestigen, past Beobank haar dienstenaanbod en toegankelijkheid voortdurend aan aan de behoeften, de levensstijl en het ritme van haar klanten. Dat doet de bank door doeltreffende digitale oplossingen aan te bieden, zonder evenwel de menselijke aanpak te vergeten, die tegenwoordig steeds zeldzamer wordt in de banksector. Klanten kunnen kiezen uit een intuïtieve app, een efficiënte chatbot, een uitgebreide website en persoonlijk contact met hun adviseur, telefonisch, via een videogesprek of face to face in een Beobank-kantoor. Zo helpt de bank al haar klanten vooruit zoals zij dat willen.

De campagne, die online en offline aanwezig is, wordt getoond via (D)OOH, radio en POS, social media in OLV, OLA en via native ads en bannering.

Beobank A2 Aware OLA Theo NL 20s Def.wav

WAV - 3.7 Mb

Beobank A4 Aware OLA Clara NL 20s Def.wav

WAV - 3.7 Mb

 

Credits:

Client team: Valérie Lahaut, Sophie Waucampt, Annelies Van Boxel ​
Account team: Sofie Jossart, Charlotte Urbain ​
Strategy: Stijn Cox, Franky Willekens ​
Creative Director: Sven Nijs ​
Creative team: Fred Van Hoof & Benoit Menetret ​
Long copy: Lesley Dewilde ​
Motion design: Dorien Bradt ​
Design: Stefaan De Vos
Planning: Karine Uytterhoeven ​
Producer Boondoggle: Bérengère Lurquin ​
Production: Jekyll n' Hyde ​
Sound: Cobra ​
Photographer: Fred Labeye

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu