Beobank en Boondoggle veranderen van stijl voor de nieuwe Home-campagne

Boondoggle ontwikkelde een nieuwe campagne om het volledige spectrum aan Home-diensten van Beobank in de kijker te zetten. Daarbij springt in eerste instantie de nieuwe, frisse visuele stijl in het oog, gebaseerd op de collagetechniek. Die laat toe om in één beeld een hele klantcontext weer te geven. Daarnaast benadrukt de copy de toegankelijkheid, de nabijheid, de persoonlijke aanpak en de flexibiliteit van Beobank.

De campagne is gebaseerd op het inzicht dat mensen niet alleen een bank zoeken om hun project te financieren, maar dat ze vooral nood hebben aan een partner die hen begeleidt om de juiste beslissingen te nemen en ook actief aanwezig blijft tijdens het hele (ver)bouwproces.

De campagne, die online en offline aanwezig is, wordt getoond op (D)OOH, radio, POS, social media in OLV, OLA en via native ads en bannering.

Beobank A1 Radio V1 NL 30s No Legal.wav

WAV - 5.5 Mb

Beobank A2 OLA NL 20s No Legal.wav

WAV - 3.7 Mb

Credits:

Client team: Valérie Lahaut, Sophie Waucampt, Annelies Van Boxel
Account team: Sofie Jossart, Charlotte Urbain, Nette Segers ​
Strategy: Stijn Cox, Olivier De Laet, Franky Willekens ​
Creative Director: Sven Nijs
Creative team: Fred Van Hoof & Benoit Menetret ​
Long copy: Lesley Dewilde
Motion design: Dorien Bradt
Design: Stefaan De Vos, Riene Reynders
Planning: Karine Uytterhoeven
Producer Boondoggle: Bérengère Lurquin
Production: Jekyll n' Hyde
Sound: Cobra
Photographer: Fred Labeye

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu