Beobank is open voor iedereen met Boondoggle Havas

We hebben elk onze eigen levensstijl en ons eigen karakter, die bepalen hoe we omgaan en communiceren met onze bank. Dat is het uitgangspunt achter de nieuwe campagne van Beobank, die werd vormgegeven door Boondoggle Havas.

Sommige mensen gaan graag naar een kantoor om hun adviseur te spreken, anderen verkiezen een telefonische afspraak, of stellen hun vraag zelfs liever via chat in de app. Beobank is toegankelijk voor iedereen, naar ieders voorkeur. De campagne straalt letterlijk en figuurlijk een bepaalde openheid uit. Want Beobank staat open voor alle persoonlijkheden, van Babs-de-babbelkous over Hugo-de-huismus tot busy-busy-Bieke, op de manier die het best bij jou past. Kortom: een bank die zich aanpast aan haar klanten, in plaats van andersom.

De campagne, die online en offline aanwezig is, wordt getoond via (D)OOH, radio en POS, social media in OLV, OLA en via native ads en bannering. Ze heeft een frisse, onderscheidende visuele stijl en een tone of voice die inspeelt op betrokkenheid, met een speelse knipoog. Toegankelijk en open dus, zowel qua vorm als qua inhoud.

PY-BEOB-16056 - BC_W1_OOH_20m²_452x308,9_Babs_NL_HD.pdf

PDF - 12 Mb

PY-BEOB-16056 - BC_W1_OOH_20m²_452x308,9_Bieke_NL_HD.pdf

PDF - 8.1 Mb

PY-BEOB-16056 - BC_W1_OOH_20m²_452x308,9_Harry_NL_HD.pdf

PDF - 11 Mb

Beobank A9 Radio V1 NL 30s Def.mp3

MP3 - 1.1 Mb

Beobank A10a Radio V2 NL 30s Def.mp3

MP3 - 1.1 Mb

Credits:

Client team: Valérie Lahaut, Sophie Waucampt, Florence Neyrinck
Account team: Sofie Jossart, Charlotte Urbain, Tine Vandenberghe ​
Strategy: Olivier De Laet, Stijn Cox ​
Executive Creative Director: Mathieu Cardon
Creative team: Hugo Battistel & Stéphane Daniel
Copy NL: Stephen Walckiers, Lesley Dewilde
Motion design: Dorien Bradt, Amèl Amri
Design: Stefaan De Vos ​
Planning: Karine Uytterhoeven ​
Producer: Bérengère Lurquin ​
Production: Jekyll n’ Hyde
Sound: Cobra

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu