BIEP AL JE EINDEJAARSCADEAUS VLOT ONLINE MET PAYCONIQ BY BANCONTACT

De feestdagen staan voor de deur en de zoektocht naar een origineel eindejaarscadeau dus ook. En daar helpen Bancontact Payconiq Company en Boondoggle je graag bij. Met de Payconiq by Bancontact-app biep je al je eindejaarscadeaus immers vlot online en liggen de pakjes van het internet aan je voeten.

Een prachtige nieuwe muts voor je beste vriendin? Een cursus taekwondo voor je zus? Je biept al je pakjes vlot online. Enkel nog in een fancy doos stoppen en je bent helemaal klaar! Lekker knus onder een dekentje: wat je ook schenkt, betaal je eindejaarsaankopen snel en makkelijk online met je app.

Om dat te benadrukken werd ‘Jingle Bells’ als ultieme kerstklassieker in een nieuw jasje gestoken: https://youtu.be/n4wTpDwaL50

De campagne loopt vanaf 23 november zowel digitaal als via radio. De focus ligt op audio, video & social media.

 

Credits:

Creative: Jorrit Hermans, Wouter Vochten, Jannes Deschacht, Thea Van Damme, Massimo De Pascale, François Massinon
Copy: Lesley Dewilde, Michel de Schauwers
Motion: Dorien Bradt
Design: Riene Reynders, Amèl Amri, Stefaan de Vos
Strategy: Stijn Cox
Digital Media Strategy & execution: Frig Stroobants
Account team: Anne-Lore Vestraets, Sophie Gravensteyn
Afmixing audio: Cobra, Christophe Cossement 
Client team: Lotta de Meulenaere, Marie-Isabelle de Potter

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu