Blijf in vakantiestemming met Thomas Cook

Niets zo demotiverend als na je vakantie opnieuw aan de slag gaan, behalve wanneer je meteen weer kunt uitkijken naar je volgende reis. Thomas Cook biedt vroege vogels de kans om vrolijk in vakantiestemming te blijven en nu alvast een wintervakantie te boeken.

Exotische oorden of besneeuwde bergtoppen, het maakt niet uit waar je van droomt: Thomas Cook zorgt voor een aantrekkelijke prijs en garandeert skiërs zelfs dat ze tijdens hun wintersportvakantie op de latten zullen staan.

Boondoggle bedacht een reeks radiospots die de vakantiestemming in de dagdagelijkse sleur tot leven brengt.

Vanaf nu op deze volgende Vlaamse radiozenders: Studio Brussel, Q Music, Joe FM, Radio 2 en Nostalgie. 

Beluister de spot 'Conference'

MP3 - 1.1 Mb

Beluister de spot 'Drinken'

MP3 - 1.1 Mb

Beluister de spot 'Eten'

MP3 - 1.1 Mb

Beluister de spot 'Kandidaten'

MP3 - 1.1 Mb

Beluister de spot 'School'

MP3 - 1.1 Mb

Technische Fiche

DOC - 23 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu