Blijf in vakantiestemming met Thomas Cook

Niets zo demotiverend als na je vakantie opnieuw aan de slag gaan, behalve wanneer je meteen weer kunt uitkijken naar je volgende reis. Thomas Cook biedt vroege vogels de kans om vrolijk in vakantiestemming te blijven en nu alvast een wintervakantie te boeken.

Exotische oorden of besneeuwde bergtoppen, het maakt niet uit waar je van droomt: Thomas Cook zorgt voor een aantrekkelijke prijs en garandeert skiërs zelfs dat ze tijdens hun wintersportvakantie op de latten zullen staan.

Boondoggle bedacht een reeks radiospots die de vakantiestemming in de dagdagelijkse sleur tot leven brengt.

Vanaf nu op deze volgende Vlaamse radiozenders: Studio Brussel, Q Music, Joe FM, Radio 2 en Nostalgie. 

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium