Boondoggle & Primus lanceren eigen docuserie ‘Free Spirits’.

#FreeSpirits

ANGELO_04.jpg

In ‘Free Spirits’, een gloednieuwe mini-docuserie van Primus en Brouwerij Haacht, portretteert Primus gelijkgestemde eigenzinnige zielen (samen met communicatiebureau Boondoggle en productiehuis Hotel Hungaria). Mensen die hun eigen weg volgden en bewuste keuzes maakten in hun leven. Zij kozen ervoor om niet zomaar in het rijtje te lopen, maar om hun passies waar te maken.

Het eerste verhaal dat verschijnt in de ‘Free Spirits’-reeks is dat van Angelo. Een surfer die opmerkelijke surfplanken maakt in een land zonder torenhoge golven.

Het ongewone verhaal van Angelo zal je niet enkel in een tv- en cinemaspot tegenkomen. Want naast de digitale vertaling in bannering en pre-rolls, zal je ook een lange versie van zijn verhaal kunnen bekijken op het Youtube kanaal van Primus en op Primus.be, met als bonus een interessant zijverhaal!

In de komende weken verschijnen hier ook de volgende afleveringen van andere ‘Free Spirits’.

http://www.primus.be

credentials_FreeSpirits.pdf

PDF - 102 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu