Boondoggle & Studio Tropics duiken in de coulissen van Belgische Europarlementariërs

Op vraag van EPLO, het Europees orgaan dat instaat voor de verbinding tussen het Europees Parlement en de Belgische overheid, ontwikkelde Boondoggle samen met Studio Tropics veertien documentaires over onze Belgische Europarlementariërs. Het doel van deze documentaires was om een unieke inkijk te geven in het leven en de drijfveren van de parlementariërs die ons vertegenwoordigen in Europa. De parlementsleden werden geportretteerd in hun eigen omgeving en de focus lag vooral op de mens achter de politicus. Waarom zijn ze de politiek ingegaan, waarom kozen ze voor het Europees Parlement en hoe gaan ze met een loopbaan als politicus om met de andere rollen die ze vervullen in hun leven?

We mochten de persoonlijke drijfveren en ambities van Johan Van Overtveldt, Sara Matthieu, Marie Arena, Tom Vandenkendelaere, Kathleen Van Brempt, Marc Botenga, Hilde Vautmans, Pascal Arimont, Gerolf Annemans, Marc Tarabella, Tom Vandendriessche, Assita Kanko, Cindy Franssen & Saskia Bricmont in beeld brengen.

De documentaires scoorden afgelopen zomer uitstekende kijkcijfers op Kanaal Z - Canal Z, waar het zo’n veertien weken liep. Je kan ze nog steeds online bekijken: https://bit.ly/3EfGxWU.

 

Credits:

Client: Pierre-Yves Voisin, Gerolf Falter
Agency: Stijn Cox, Anne-Lore Vestraets, Julie De Kock
Creatie: Sven Nijs, Lesley Dewilde, Dorien Bradt
Agency Producer: Bérengère Lurquin
Studio Tropics: Annelies Mommen, Stig Junes, Lorenz Florizoone

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu