Boondoggle activeert als de beste tijdens de BOA Awards 2014

Gisteren kaapte Boondoggle zes Best Of Activation Awards weg voor drie verschillende klanten.

De KBVB en de Belgian Red Devils behaalden driemaal goud en één keer brons voor de Duiveluitdagingen. Delhaize won zilver met de Duel App, die mensen helpt kiezen om elke dag iets lekkers op tafel te toveren. En de Boem Patat-campagne voor VLAM won een bronzen award, deze campagne werd eerder al bekroond tot Topspot 2014 en zet jongeren aan om meer met onze aardappelen in de keuken aan de slag te gaan.

De BOA awards zijn een organisatie van het ACC.

Contacteer ons
Inge Vander Velpen Managing Director, Boondoggle
Pieter Lambrechts Managing Director Boondoggle Bright, Boondoggle
Inge Vander Velpen Managing Director, Boondoggle
Pieter Lambrechts Managing Director Boondoggle Bright, Boondoggle
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium