Boondoggle activeert als de beste tijdens de BOA Awards 2014

Gisteren kaapte Boondoggle zes Best Of Activation Awards weg voor drie verschillende klanten.

De KBVB en de Belgian Red Devils behaalden driemaal goud en één keer brons voor de Duiveluitdagingen. Delhaize won zilver met de Duel App, die mensen helpt kiezen om elke dag iets lekkers op tafel te toveren. En de Boem Patat-campagne voor VLAM won een bronzen award, deze campagne werd eerder al bekroond tot Topspot 2014 en zet jongeren aan om meer met onze aardappelen in de keuken aan de slag te gaan.

De BOA awards zijn een organisatie van het ACC.

Inge Vander Velpen

Managing Director, Boondoggle

Pieter Lambrechts

Managing Director Boondoggle Bright, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu