Boondoggle Amsterdam wordt grote winnaar op de SpinAwards

Op 7 april werden in Amsterdam voor de dertiende keer de SpinAwards uitgereikt. Deze prijzen belonen jaarlijks de meest creatieve campagnes in interactieve communicatie. Met één gouden en twee zilveren SpinAwards en de titel ‘beste interactieve bureau’ werd Boondoggle Amsterdam de grote winnaar van de avond.

Voor de campagne ‘KLM Surprise’ behaalde Boondoggle Amsterdam zilver in de categorie beste online campagne en goud in de categorie beste cross media concept. ‘Take Mokum’ voor opdrachtgever Nike Running leverde zilver op binnen het onderdeel beste sociale media concept. Reden genoeg voor de jury om Boondoggle Amsterdam uit te roepen tot het beste interactieve bureau van het jaar.

Ook opdrachtgever KLM kreeg waardering. De luchtvaartmaatschappij sleepte de titel van beste interactieve opdrachtgever in de wacht. Een verdiende prijs voor hun lef om te kiezen voor onconventionele manieren om met hun doelgroep te communiceren.
 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu