Boondoggle benoemt Niels Schreyers tot creatief directeur

Donderdag 7 maart 2013 — Niels Schreyers (37) vormt vanaf 15 april samen met kersvers creatief directeur Odin Saillé (25) het nieuwe CD-duo van Boondoggle. Schreyers en Saillé vervangen Hans Kerkhoff en Raoul Maris die binnen Boondoggle Electric recent de comedyfabriek Gelotology oprichtten. 

Niels Schreyers werkt sinds anderhalf jaar bij Boondoggle, na een parcours dat hem o.m. bij LDV en Mortierbrigade bracht. Hij verzamelde in de loop der jaren tal van nationale en internationale reclame-awards voor o.m. de “Zonder Haat Straat”-campagne, de ‘Satisfaction’-grannies van Equal PayDay en recent nog ‘De Duiveluitdagingen’ voor de Rode Duivels. Niels wordt geprezen voor zijn creatieve doortastendheid en zijn scherp strategisch inzicht.  Zoals eerder gemeld, wierf Boondoggle onlangs ook Odin Saillé (ex-Base Design New York en ex-Boondoggle Amsterdam) als creatief directeur aan.

Ook Jesse Wynants, ex-strategic planner en co-founder van Boondoggle LifeLabs, groeit door bij Boondoggle. Hij werd benoemd tot Digital Lead en wordt in die hoedanigheid de digitale motor van het bureau. Wynants zal in het hart van de creatie opereren, bijzonder nauw samenwerken met de creatief directeurs en de andere creatieven en de digitale voorsprong die Boondoggle altijd al gehad heeft nog verder vergroten.

Met Jesse Wynants, Odin Saillé en Niels Schreyers neemt bij Boondoggle een jong en gedreven team mee het creatieve heft in handen.  “Zeg maar gerust een dream team”, beweert group creative director Stef Selfslagh. “En het mooie is: zowel Jesse, Niels als Odin werken al langer dan vandaag bij Boondoggle. Ze kénnen het bureau, ze geven als geen ander mee gestalte aan onze visie op merken en communicatie én ze hebben er onwaarschijnlijk veel zin in. Kortom: u hoort nog van hen.”

Stef Selfslagh Boondoggle