Boondoggle bouwt met Aannemingen Verelst

Boondoggle heeft na consultatie tegen VVL/BBDO en Duval Guillaume Modem, het budget van Aannemingen Verelst gewonnen.

Aannemingen Verelst is één van de toonaangevende bouwbedrijven in België, zowel in de woningbouw, industriebouw als projectbouw. Zo realiseren zij o.a. de nieuwe muziektempel Paleis 12, op de Heysel. Zij zijn ook éen van de bevoorrechte partners van de Rode Duivels.

Boondoggle zal vanaf begin 2013 alle communicatie verzorgen voor Aannemingen Verelst. De eerste uitingen worden verwacht in het voorjaar 2013.

Voor meer inlichtingen, bel:
Aannemingen Verelst : Kurt Geens : 0479 98 47 46
Boondoggle : Peter Verbiest : 0476 35 99 95

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu