Boondoggle brengt gewoon zichzelf mee voor Beobank Employer Branding

Om Beobank in de markt te zetten als een aantrekkelijke werkgever waar je echt jezelf kan zijn, ontwikkelden Boondoggle en het team van Beobank de “Breng gewoon jezelf mee”-campagne.

De werknemers van Beobank werden uitgenodigd om vrijblijvend bij te dragen aan de campagne. Tientallen uren interviews toonden hoe zij in het leven staan, wat ze belangrijk vinden, waar ze voldoening uit halen, en hoe Beobank als werkgever daarbij aansluit. Uiteindelijk kon op elk van de waarden van Beobank (menselijkheid, eenvoud, positiviteit en performance) een gezicht, een naam en een verhaal geplakt worden. Deze werden vervolgens gedeeld binnen de bank en zijn filialen, en via verschillende video’s, digitale posters, banners en posts op het intranet en sociale media.

Beobank illustreert met deze campagne dat je jezelf mag zijn en dat de bank zich maximaal inzet om een omgeving te creëren die past bij je persoonlijke situatie en ambities.

In print overlappen een paars en een rood portret van eenzelfde persoon elkaar. Dit illustreert dat de twee onlosmakelijk verbonden zijn en iedere medewerker elke dag ook zichzelf meebrengt naar het werk. In de video’s versterken fragmenten uit de privésfeer en fragmenten op het werk elkaar, en leggen ze zo de perfecte match bloot tussen de waarden van Beobank en die van zijn medewerkers.

Credits:

Client team: Valérie Lahaut, Kris Willaert, Natascha Van den Breen, Inge Everaert
Account team: Marko Van Dyck, Sofie Jossart, Charlotte Urbain, Nette Segers ​
Strategy: Stijn Cox, Franky Willekens ​
Creative Director: Sven Nijs
Creatives: Vincent Abrams, Fabrice Van Hellemont, Els Verhofstede
Long copy: Lesley Dewilde, Benoit Menetret
Motion design: Dorien Bradt
Design: Stefaan De Vos, Riene Reynders
Planning: Karine Uytterhoeven
Producer Boondoggle: Bérengère Lurquin
Production: Wenneker ​
Sound: Cobra
Photographer: Victor Pattyn

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu