Boondoggle Bright verwelkomt nieuw talent

Dinsdag 19 april 2011 — Het team van Boondoggle Bright krijgt versterking. Vanaf eind april zal Tijs Vrolix als strategic lead starten bij het dochterbedrijf van Boondoggle Electric. Tijs verlaat Proximity BBDO waar hij als strategic planner werkte.

Als veelgevolgd twitteraar en blogger, is Tijs een inspiratiebron voor de Belgische digitale marketingwereld. Hij is dan ook een veelgevraagd spreker over onderwerpen als personal branding en social media. In 2007 won hij al de Talent Award, die uitgereikt wordt door het IAB. Het spreekt voor zich dat Tijs een enorme bijdrage zal leveren aan het mee ontwikkelen van slimme ideeën afgestemd op de permanente digitale touchpoints van de klanten van Boondoggle Bright.

Eerder dit jaar voegden ook al account director Erik Meylemans (ex-Saatchi Brussels), senior project manager Dirk Vercruysse (ex-Capgemini) en junior project manager Koen Puttevils (ex-Faros) zich bij het Bright team. Zij verzorgen projecten voor onder andere Dexia, Berlitz en Tiense Suiker.

In het tweede kwartaal van 2011 verwelkomt Bright nog Vyenna Song en Wouter Lemoine. Beiden zullen deel uitmaken van het technical department, respectievelijk als technical developer/analyst en als multimedia developer.

Meer info over Boondoggle Electric vindt u op http://boondoggle.prezly.com/boondoggle-lanceert-boondoggle-electric.