Boondoggle Bright verwelkomt nieuw talent

Het team van Boondoggle Bright krijgt versterking. Vanaf eind april zal Tijs Vrolix als strategic lead starten bij het dochterbedrijf van Boondoggle Electric. Tijs verlaat Proximity BBDO waar hij als strategic planner werkte.

Als veelgevolgd twitteraar en blogger, is Tijs een inspiratiebron voor de Belgische digitale marketingwereld. Hij is dan ook een veelgevraagd spreker over onderwerpen als personal branding en social media. In 2007 won hij al de Talent Award, die uitgereikt wordt door het IAB. Het spreekt voor zich dat Tijs een enorme bijdrage zal leveren aan het mee ontwikkelen van slimme ideeën afgestemd op de permanente digitale touchpoints van de klanten van Boondoggle Bright.

Eerder dit jaar voegden ook al account director Erik Meylemans (ex-Saatchi Brussels), senior project manager Dirk Vercruysse (ex-Capgemini) en junior project manager Koen Puttevils (ex-Faros) zich bij het Bright team. Zij verzorgen projecten voor onder andere Dexia, Berlitz en Tiense Suiker.

In het tweede kwartaal van 2011 verwelkomt Bright nog Vyenna Song en Wouter Lemoine. Beiden zullen deel uitmaken van het technical department, respectievelijk als technical developer/analyst en als multimedia developer.

Meer info over Boondoggle Electric vindt u op http://boondoggle.prezly.com/boondoggle-lanceert-boondoggle-electric.

Pieter Goiris

Boondoggle Electric

Pieter Lambrechts

Boondoggle Bright

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu