Boondoggle CX en Universiteit Antwerpen helpen studenten verder studeren

Toekomstige studenten zitten ongetwijfeld met heel wat vragen: hoe ze een passende studie of een goed kot kunnen vinden, hoe ze zullen moeten blokken aan de universiteit of hogeschool, … De sprong naar het hoger onderwijs is best groot en daarom ontwierp Boondoggle CX het online platform ikgaverderstuderen.be voor de Universiteit Antwerpen.

Studenten en experts van de Universiteit Antwerpen beantwoorden er de belangrijkste vragen waar jongeren mee zitten. Dankzij hun input kunnen toekomstige studenten volledig voorbereid aan hun nieuwe schoolcarrière beginnen.

Boondoggle CX stond in voor de ideation, UX/UI-uitwerking, front-end development (Next.js & Tailwind CSS), de CMS-opzet (Directus) met datamodel, de back-end implementatie en training & support voor de webmasters. Het project kwam tot stand in samenwerking met Hartstikke. Zij zorgden voor de UI-stijlgids, interviews met studenten en experts, copy, illustraties, foto’s en video's.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu