Boondoggle CX maakt 'De Grote Verkeersquiz' voor VSV

Elk jaar lanceren de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) en l’Agence wallonne pour la Sécurité routière (AWSR) een sensibiliseringsactie rond de verkeersregels. Dit doen ze via 'De Grote Verkeersquiz' / 'Le Quiz de la Route'. Jaarlijks bereiken ze op die manier meer dan 170.000 deelnemers.

Dit jaar was de technologie achter de quiz aan vernieuwing toe. Aan het concept werd niet geraakt, maar Boondoggle CX bouwde een volledig nieuwe website en via CMS Contentful hebben de organisatoren nu zelf de inhoud van de site in handen. De vragen werden opgesteld via het quizplatform Qualifio. Dankzij dit flexibel systeem is het mogelijk om verschillende quizzen op te bouwen met dezelfde tools. Done By Friday zorgde voor de beelden, het logo, de kleuren en de mediacampagne. In juni 2022 liep de eerste versie van de quiz, specifiek gericht op truckers. Hier werd 35.000 keer aan deelgenomen (https://www.truckersquiz.be/https://www.quizduroutier.be/).

De Grote Verkeersquiz test je verkeerskennis met tien meerkeuzevragen. Wie minstens een 7 op 10 haalt, kan mooie prijzen winnen, zoals een e-bike en talrijke cadeaubons. Ook bedrijven kunnen deelnemen in een aparte wedstrijd. De quiz loopt dit jaar van 17 oktober 2022 tot en met 17 november 2022.

Speel zelf ook mee via: https://degroteverkeersquiz.be/https://quizdelaroute.be/

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu