Boondoggle doet water dansen voor GROHE

Deze zomer zorgt GROHE voor een verrassende douche. De fabrikant van design douche- en badkranen is een meester op vlak van watertechnologie, en dat talent wordt door Boondoggle op een speelse manier tot leven gebracht. GROHE opent via een online wedstrijd het Belgische festivalseizoen met dansend water. 

Om het water aan het dansen te krijgen, werden vallende waterstralen blootgesteld aan de verschillende Hertz-frequenties van een reeks EDM-tracks. Hierdoor beginnen de waterdruppels verschillende golfpatronen aan te nemen die enkel met een camera te zien zijn. Het water gaat op deze manier compleet wild op de strafste beats. Wie kan raden op welke beats de waterstralen dansen, maakt kans op festivaltickets.

Tot zaterdag 4 juli laat GROHE om de twee dagen een nieuw filmpje met dansende waterstralen op het publiek los. Per filmpje kunnen deelnemers kiezen uit 5 muziektracks. De wedstrijd wordt verspreid via Facebook-advertising posts die mensen naar een online wedstrijdplatform brengen waar de filmpjes te zien zijn. Meespelen kan via www.shower-beats.be/nl.

Op deze manier wordt GROHE als technologische vernieuwer bij een jong publiek onder de aandacht gebracht. Maar het stopt niet alleen bij het vernieuwende design ook duurzaamheid, ecologie, water management, fun en comfort worden in het speciaal ontwikkelde digitale platform verweven. 

Technische fiche

PDF - 199 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu