Boondoggle eet komende 3 jaar aardappelen

Boondoggle heeft het budget van de VLAM ter promotie van de aardappel binnengehaald. Met respect voor de bestaande communicatiestrategie heeft Boondoggle een verrassend nieuwe invalshoek bedacht. Boondoggle zal zich de komende drie jaar uitleven op de aardappel. Het dossier is eveneens ingediend bij Europa om nog meer krachtvoer (lees: middelen) aan de campagne te kunnen toevoegen. Wordt vervolgd.

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service agentschap dat een negentigtal mensen tewerkstelt.
Met een agile & human-centered design thinking aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes als innovatieve digitale producten en diensten.

Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, brand strategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Chivas, MoneYou, KraftHeinz, Nomad Food Group, Achmea, Rabobank, NATO, Flanders DC, VLAIO, Ministerie van Defensie, SKM, Beiersdorf en de toonaangevende Vlaamse krant De Morgen.

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium