Boondoggle Electric lanceert de webshop van de Rode Duivels.

De Rode Duivels lanceren in samenwerking met Boondoggle Leuven en Boondoggle Bright (beide onderdeel van Boondoggle Electric) hun webshop met twee mooie verrassingen voor de supporters. Voor de eerste verrassing schakelde de doelman van de nationale ploeg zelfs zijn familie in. De grootmoeder van Thibaut Courtois heeft een handgebreide tricolore muts gemaakt die nu in de webshop ligt. Supporters kunnen op de unieke muts bieden en zo een goed doel steunen.

Als tweede verrassing lanceren de Rode Duivels Ticket T-Shirts. Omdat het Koning Boudewijnstadion in geen tijd uitverkocht raakte, geven ze 4 tickets weg op een speciale manier. Wie op de webshop zijn gegevens achterlaat en een schiftingsvraag beantwoordt, maakt kans op een Ticket T-Shirt. Dat zijn unieke exemplaren die gelden als toegangsticket, deelnemen kan nog tot zondagnacht (23:59 u.).

Supporters kunnen verder alle onmisbare attributen terugvinden die elke fan van de Rode Duivels wil hebben. Naast de officiële spelersuitrusting, is er ook de vrijetijdskleding met het bekende drietandlogo en zijn er feestartikelen en unieke accessoires zoals het Red Devils Rodania horloge.

shop.belgianreddevils.be is het adres voor de webshop van de Rode Duivels. Momenteel zijn er een dertiental producten in beperkte oplage te koop, maar in de toekomst zal het assortiment stelselmatig worden uitgebreid.

Voor meer informatie contacteer Bob Madou, tel + 32 473 94 95 85.

Technische Fiche

DOC - 24 Kb

Bob Madou

Royal Belgian Football Association

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu