Boondoggle en Adecco helpen je aan een job die je wél graag doet

Een bouwkundig ingenieur die sokken bouwt? Een gediplomeerd apotheker in een tuincentrum? Sommige mensen doen wel heel veel moeite om zichzelf te laten geloven dat ze hun droomjob uitoefenen. Niet als het van Adecco afhangt. Want dankzij XPE, de professional staffing service van Adecco, doet iedereen binnenkort het werk dat hij of zij ook écht graag doet. Boondoggle werd ingeschakeld om de bekendheid van XPE te vergroten en de instroom van kandidaten te laten toenemen. Het resultaat was een opvallende radiocampagne met drie absurde spots die zowel bij Adecco als het grote publiek duidelijk gesmaakt werden.

In het begin van elke radiospot horen we iemand die zichzelf probeert te overtuigen van zijn of haar huidige job. Die zou perfect in lijn liggen met het behaalde diploma. De absurde situaties en de twijfelende toon maken echter duidelijk dat dit allesbehalve het geval is. De voice-over kondigt het goede nieuws aan: dankzij XPE van Adecco vind je nu een vaste job die je wél graag doet. De call-to-action stuurt de luisteraar door naar de jobaanbiedingen op xpejobs.be.

De drie radiospots waren gedurende de eerste twee weken van april te horen op Q-music en JOE FM. Zowel het aantal bezoekers van de website als het aantal kandidaten ging stevig de hoogte in sinds de campagne. In het najaar start de tweede radiowave.

Beluister de radiospots voor XPE van Adecco onderaan deze pagina.

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium