Boondoggle en Beobank brengen duidelijkheid voor beleggers

Als het over beleggen gaat, houdt iedereen er wel een mening op na. Van Jan met de pet die het heeft van horen zeggen, tot de betweter die het eigenlijk ook niet weet: meningen zijn er genoeg, zeker nu spaargeld en beurzen onder druk staan door de inflatie en een nakende recessie. Maar als het over uw geld gaat, wil u het liefst toch een onderbouwde mening van iemand met kennis van zaken.

Vanuit dit inzicht ontwikkelde Boondoggle voor Beobank een herkenbare beleggingscampagne waarbij persoonlijk contact en professioneel advies van de bank centraal staan.

Om op een originele manier te communiceren over beleggen, werd met een knipoog verwezen naar andere onderwerpen waar iedereen een uitgesproken mening over heeft, zoals voetbal, mode, de metaverse of een facelift. De boodschap was telkens dezelfde: voor écht persoonlijk en professioneel advies kan je het best even langsgaan bij Beobank.

De campagne werd gebracht op de radio, in (D)OOH, op social media, via native ads en bannering. 

Beobank A1d Beleggen V4 Alt 2 NL 25s.mp3

MP3 - 979 Kb

Credits:

Client team: Valérie Lahaut, Sophie Waucampt, Annelies Van Boxel
Account team: Charlotte Urbain, Marko Van Dyck & Sofie Jossart
Strategy: Stijn Cox
Creative Director: Sven Nijs
Creatives: Fabrice Van Hellemont, Els Verhofstede, Vincent Abrams
Agency Producer: Bérengère Lurquin
Sound: Cobra
Long copy: Lesley Dewilde
Motion design: Dorien Bradt
Design: Stefaan De Vos

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu