Boondoggle en Brouwerij Haacht veranderen elke bak Primus in een platenbak

Boondoggle en Brouwerij Haacht veranderen elke bak Primus in een platenbak

Sinds kort zitten er in elke bak Primus 24 frisse, eigenzinnige platen. Boondoggle en Brouwerij Haacht lanceerden onlangs namelijk de Primus Platenbak app. Een unieke app die elke keer je het etiket van een flesje scant een nieuwe plaat ontgrendelt. De Primus Platenbak schotelt je artiesten voor die overlopen van talent, maar nog niet bekend zijn bij de gewone sterveling. Helemaal Primus dus.

Klaar om je platencollectie uit te breiden en nieuwe smaken te ontdekken? Download de app, scan het etiket op je flesje Primus en geniet van een frisse portie muzikale eigenzinnigheid.

Download nu de Primus Platenbak app voor iOS of Android via http://app.primus.be/platenbak

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt.
Met een agile & human-centered design thinking aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes als innovatieve digitale producten en diensten.

Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, brand strategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Chivas, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu, Opel Finance, Oxfam Solidariteit, Flanders DC en het Ministerie van Defensie.

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium