Boondoggle en De Morgen staan stil om vooruit te gaan

De Morgen begint 2016 met een vliegende start: vanuit stilstand. Sinds 19 december lanceert de krant een unieke reeks reportages die terugblikken op een somber 2015 en hoopvol uitkijken naar de toekomst. Boondoggle en De Morgen doopten de reportagereeks: “Stilstaan is vooruitgaan”.

Het programma is veelbelovend:

  • De reeks ging van start met een eigenzinnig Fotomagazine, waarin 2015 nog een laatste keer voor de lens wordt gehaald.
  • In “Godsbewijs” weerleggen of bewijzen wetenschappers het bestaan van God.
  • “De Verzoening” draait rond unieke interviews tussen 2 mensen die een conflict hadden.
  • In “De Wending” staan bekende mensen stil bij de andere levensweg die ze inslaan.
  • “Keerpunt” laat respectabele stemmen hun visie op de toekomst uit de doeken doen.
  • De “Happiness special” toont ons waar het geluk gevonden kan worden. Klein of groot.

Om al dit moois aan te kondigen, bedacht Boondoggle de campagne “Stilstaan is vooruitgaan”, bestaande uit een radio- en TV-spot en een printadvertentie.

Radio spot

MP3 - 587 Kb

technische fiche

PDF - 3.9 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu