Boondoggle en de VSV sensibiliseren voortaan samen

Na een korte maar spannende competitie koos de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) voor Boondoggle voor de ontwikkeling van haar nieuwe sensibiliseringswebsites.

Voorwerp van de pitch was de digitale ondersteuning van verkeersveiligheidscampagnes waardoor campagnewebsites snel en autonoom kunnen worden opgezet, inclusief social media en CRM-integraties en de ontwikkeling van een wedstrijddatabank. Boondoggle stelde zowel voor het CMS als voor de wedstrijdengine low-effort oplossingen voor die de VSV in staat stellen te focussen op het inhoudelijke luik en op de interactie met en conversie van bezoekers.

Wim Robberechts, Verantwoordelijke Digitale Communicatie, verwoordt de keuze voor Boondoggle als volgt: “Het Boondoggle CX aanbod is een heldere en totaal omvattende aanpak. Vooral de focus op prototyping spreekt ons erg aan, samen met de diverse expertise van een uitgebalanceerd team”.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu