Boondoggle en Defensie nodigen de Belgen uit voor het andere nationale team

De Rode Duivels en het Belgisch Olympisch Team zijn niet de enigen die voor België tot het uiterste gaan. In tegendeel. Ook de medewerkers van Defensie leggen hun lijf en soms hun leven in de weegschaal voor het vaderland.

In de nieuwe rekruteringscampagne voor Defensie tonen we een team van 4 mannen en vrouwen die zich klaarmaken in een kleedkamer. Ze kleden zich uit en doen geen sportkleren, maar een uniform aan. Het zijn militairen.

En het uniform is meer dan gewoon een uniform: het vertegenwoordigt hun eenheid die ze iedere dag dragen.

Het doel van deze campagne is om Defensie op de radar van de starters te plaatsen als een interessante werkgever door te focussen op de aantrekkelijkheid van werken voor Defensie. Je werkt in een echt team, een echte eenheid en draagt bij tot een hoger doel. Je hebt een missie. Een missie die, in het kader van de wereldgebeurtenissen en wat er op 22 maart 2016 in ons land gebeurde, vandaag meer dan ooit van belang is.

En dat wordt ook meegenomen in de campagnelijn: ‘Geen job, wel een missie’.

De spot wordt ondersteund door een nieuw digitaal rekruteringsplatform (www.werkenbijdefensie.be) en 14 interviews die het publiek een beter zicht geven op wat het echt betekent om voor Defensie te werken. Hierin komt ook de diversiteit van jobs aan bod. Uiteraard moeten er vandaag nog publieke plaatsen bewaakt worden in Brussel, maar Defensie zoekt ook mecaniciens, dokters, logistiek medewerkers …

De video’s zijn echte getuigenissen van militairen die niet alleen verhalen over hun job, maar ook zeggen waarom ze voor Defensie kozen en wat die missie betekent in hun leven.

De campagne bestaat uit een radiospot, online video, posts op social media, banners, DOOH. Ze leidt de mensen naar het nieuwe online rekruteringsplatform. De campagne loopt van maandag 9 oktober tot en met zondag 29 oktober.

Boondoggle won eerder dit jaar de competitie om voor Defensie de imago- en rekruteringscampagnes te verzorgen.

Credits

PDF - 26 Kb

Radio

WAV - 3.7 Mb

Stijn Cox

Managing Partner Brand & Client Development, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu