Boondoggle en Eén lanceren Facebook-hommage aan Nonkel Bob.

Nonkel Bob leeft verder in ontelbare harten. Vele mensen halen warme herinneringen op aan 'hun' Nonkel, aan zijn liedjes, aan hun fijne kinderjaren voor tv. Al die Vrolijke Vrienden kunnen Nonkel Bob op deze plaats nog één keer omringen, dit keer als Vrolijke Facebookvrienden. Een welgemeende Facebook-hommage van Boondoggle en Eén aan een pionier van de Vlaamse televisie. Een ultiem virtueel samenzijn van Nonkel Bob en zijn Vrolijke Vrienden.

Hoe kan je Vrolijke Facebookvriend worden?

Heel eenvoudig: op de webstek www.vrolijkefacebookvrienden.be staat een mooie, grote foto van Nonkel Bob met gitaar. Iedereen kan naast de foto van Nonkel Bob zijn of haar eigen Facebook-foto uploaden, zodat je bijna een virtueel 'kampvuur'-equivalent krijgt van de oude zwart-wit-beelden. Nonkel Bob kijkt rechts op de pagina toe naar al de Vrolijke Facebook-Vrienden die zich aanmelden.

De developers van Boondoggle maken slim gebruik van de social sharing tool 'Facebook Connect'.  Via Facebook Connect kan je vanop de site linken naar je eigen Facebook-pagina, zodat in je Facebook-status het bericht verschijnt dat je Vrolijke Facebookvriend geworden bent van Nonkel Bob.

Het online eerbetoon aan Nonkel Bob is toegankelijk vanaf vandaag op www.vrolijkefacebookvrienden.be.

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt.
Met een agile & human-centered design thinking aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes als innovatieve digitale producten en diensten.

Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, brand strategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Chivas, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu, Opel Finance, Oxfam Solidariteit, Flanders DC en het Ministerie van Defensie.

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium