Boondoggle en Electrabel zetten eindejaarswensen op muziek met “live” Sing-a-Wish-site

Als eindejaarsactie voor Electrabel bedacht Boondoggle Sing-a-Wish, een website waar je wens live wordt ingezongen door een van de 21 improviserende muzikanten en daarna op het gevraagde tijdstip als boodschap op de voicemail van je vrienden of familie wordt achtergelaten. Met de actie wil Electrabel traditionele kerst- en eindejaarswensen nieuw leven inzingen.

Vanaf 21 december zullen elke dag, tussen 10 u en 22 u, een hele reeks Nederlandstalige en Franstalige muzikanten de wensen inzingen die online vanaf 9 u worden aangevraagd.

Tussen 21 en 30 december worden dagelijks maximum 240 wensen per taalgroep opgenomen. Via webcams zullen de uitvoeringen van artiesten als Geena Lisa, Lennart Maes (ex-Lenny en de wespen), Fosco, Lenin en vele anderen live gevolgd kunnen worden.

Als een wens die dag niet meer kan worden opgenomen, kan je ofwel kiezen uit een aantal leuke, vooraf opgenomen wensen of gewoon de volgende dag terugkomen.

Sing-a-Wish is een sterk staaltje van technologisch vernuft en een originele manier om je kerstwens te versturen. Eén keer dat je je wens hebt ingegeven – in een stijl naar keuze: party, romantisch, relax of eindejaarssfeer - begint het nog maar. Zo krijg je onmiddellijk een indicatie van wanneer je wens wordt ingezongen. Mocht je dat moment missen: geen nood, je krijgt immers een e-mail met een “making of”-filmpje van de opname van jouw wens.

Wie dus op oudejaar een originele wens wil versturen kan vanaf 21 december terecht op singawish.be. Maak van je beste wensen de leukste wensen.

Verstuur jouw wens op www.singawish.be

Technische-Fiche----Electrabel-Sing-a-Wish.doc

DOC - 23 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu