Delen:

Boondoggle en Hotel Hungaria tekenen de digitale kanaalstrategie voor Visit Antwerpen uit.

Boondoggle en Hotel Hungaria sloegen de handen in elkaar om de digitale kanaalstrategie voor Visit Antwerpen, de toeristische dienst van ’t Stad, voor de volgende 5 jaar uit te tekenen.

Beide partners voerden eerst een gebruikersonderzoek uit in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Die resultaten werden verrijkt met een digitale trendanalyse van onder meer de hospitality sector. Alle bevindingen uit dit voortraject werden gebundeld in een strategie en een digitaal ecosysteem voor Visit Antwerpen. Als kers op de taart formuleerden Boondoggle en Hotel Hungaria ook aanbevelingen voor de digitale en fysieke touchpoints, bezoekersidentificatie en loyalty.

Antwerpen blijft dankzij haar unieke troeven een belangrijke toeristische trekpleister voor bezoekers uit binnen- en buitenland. De nieuwe digitale kanaalstrategie helpt Visit Antwerpen om koploper te worden in het competitieve citytrip-landschap.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


www.boondoggle.eu

Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]