Boondoggle en Inge Vander Velpen gaan uit elkaar

Na een intense en mooie samenwerking van meer dan 12 jaar gaan de wegen van Inge Vander Velpen en Boondoggle uit elkaar. Inge maakte deel uit van het managementteam. Ze begon in 2003 als account manager om in 2013 managing partner te worden van Boondoggle.

Inge kijkt met een gevoel van trots en voldoening terug op haar periode bij Boondoggle; "Boondoggle is een bedrijf met een fantastische cultuur waarin mensen met verschillende expertises kunnen gedijen. En waar merken uitgedaagd worden zichzelf in vraag te stellen.”

Vorig jaar werd Boondoggle één geïntegreerd  creatief bureau waarin het ontwikkelen van (digitale) services en communicatie hand in hand gaan. Het bureau gaat op dat elan verder.

“Inge heeft een fantastische bijdrage geleverd aan het succes van Boondoggle de afgelopen jaren en aan het ontwikkelen van de nieuwe visie en structuur van het bureau. Ik wil haar dan ook uitdrukkelijk bedanken en succes wensen in haar verdere carrière” aldus Pieter Lambrechts, CEO Boondoggle.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu