Boondoggle en Jobat pimpen je CV

Jezelf beter voordoen dan je bent. We doen het allemaal wel eens, zeker als we solliciteren voor een job die we écht graag willen. Heb je op vakantie in Barcelona ‘goeiemorgen’ leren zeggen? Dan heb je een notie van het Spaans. Kan je je hond laten apporteren? Dan heb je leidinggevende kwaliteiten. De nieuwste radiocampagne van Boondoggle en Jobat toont echter aan hoe gemakkelijk het is om door de mand te vallen.

In één van de spotjes had de sollicitant net iets teveel overdreven in zijn kennis over vreemde talen. En in een andere spot wordt de sollicitant genadeloos afgestraft over zijn vaardigheden met het toetsenbord.

De radiospots verwijzen naar Jobat.be, waar je een speciale CV tool ter beschikking krijgt om je CV er echt te laten uitspringen. Via een leuke en originele formule kan je een krachtig statement maken over jezelf. Ook met deze campagne houdt Jobat woord: ze doen er alles aan om u aan een goede job te helpen.
 

  Beluister de 'Latijn' radio spot
  Beluister de 'Typen' radio spot

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium