Boondoggle en Jobat pimpen je CV

Jezelf beter voordoen dan je bent. We doen het allemaal wel eens, zeker als we solliciteren voor een job die we écht graag willen. Heb je op vakantie in Barcelona ‘goeiemorgen’ leren zeggen? Dan heb je een notie van het Spaans. Kan je je hond laten apporteren? Dan heb je leidinggevende kwaliteiten. De nieuwste radiocampagne van Boondoggle en Jobat toont echter aan hoe gemakkelijk het is om door de mand te vallen.

In één van de spotjes had de sollicitant net iets teveel overdreven in zijn kennis over vreemde talen. En in een andere spot wordt de sollicitant genadeloos afgestraft over zijn vaardigheden met het toetsenbord.

De radiospots verwijzen naar Jobat.be, waar je een speciale CV tool ter beschikking krijgt om je CV er echt te laten uitspringen. Via een leuke en originele formule kan je een krachtig statement maken over jezelf. Ook met deze campagne houdt Jobat woord: ze doen er alles aan om u aan een goede job te helpen.
 

  Beluister de 'Latijn' radio spot
  Beluister de 'Typen' radio spot

Jobat---technische-fiche.doc

DOC - 23 Kb

Jobat-Latijn-NL-29s.mp3

MP3 - 704 Kb

Jobat-Typen-NL-30s.mp3

MP3 - 727 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu