Boondoggle en Ketnet tonen meer dan 40 unieke, geïntegreerde reclameboodschappen voor Junior Eurosong

De komende dagen ga je heel wat Ketnetters tegenkomen op je radio, tv, het internet en in de gedrukte media. Boondoggle en Ketnet komen namelijk met een nooit geziene campagne voor de finale van Junior Eurosong. In meer dan 40 verschillende tv- en radiospots, banners en advertenties zien of horen we telkens een Ketnetter die punten geeft op de content die op dat moment live wordt uitgezonden. Daarmee breekt Ketnet letterlijk in de content van andere VRT-zenders in (één, MNM, Radio2,...) met als doel iedereen warm te maken om zelf mee te jureren tijdens de Ketnet-finale van Junior Eurosong.

Een voorbeeld maakt duidelijk hoe het in z'n werk gaat. Vlak na de aftiteling van Thuis wordt er teruggespoeld naar een scene waarin Rosa en Jenny ‘Bikke-bikke-bik’ (een typisch kampliedje) zingen. Een Ketnetter wandelt in beeld en spreekt in de camera: “Zeg Rosa, kampliedjes zijn tof... maar wel op kamp, niet voor Junior Eurosong.”. Vervolgens krijgt Rosa voor ‘haar liedje’ een 4 op 10. Hetzelfde gebeurt op radio, maar dan met net gedraaide nummers. Online zal een Ketnetter die in een banner staat, punten geven aan de bezoeker van de site. En ook de make-over rubriek in Joepie zal kritisch beoordeeld worden door onze jonge juryleden.

Al deze boodschappen worden gevolgd door een oproep om met het hele gezin op 30 september mee te stemmen tijdens de Ketnet-finale van Junior Eurosong. Dat kan door op ketnet.be een jury-rapport voor de familie aan te maken en af te drukken. Zo kan elk gezinslid punten geven op zang, dans, liedje en uitstraling van de finalisten. En om het nog echter te doen lijken, kan je maskers van de juryleden afdrukken en scorebordjes maken met het knutselmateriaal dat in het jury-pakket zit. Door alle punten op te tellen na de stemming, wordt duidelijk wie dé grote gezinsfavoriet is. Die kan je dan mee naar Armenië stemmen door allemaal te sms'en tijdens de uitzending. De stem van de kijker telt mee voor 50% van de eindscore. De andere 50% ligt in handen van de professionele jury met Eva Daeleman, Tom Dice en Miguel Wiels.

Tijdens het eerste weekend werden er al meer dan 4500 jury-rapporten afgedrukt. De Ketnet-finale van Junior Eurosong wordt op 30 september live uitgezonden op Ketnet om 18.30 uur.


RADIOSPOTS
     Beluister de 'Britney Spears' radiospot
     Beluister de 'Flip Kowlier' radiospot
     Beluister de 'Bruno Mars' radiospot


BANNERS
      Bekijk hier de banners. 

 

Radiospot "Britney Spears"

MP3 - 610 Kb

Radiospot "Bruno Mars"

MP3 - 522 Kb

Radiospot "Flip Kowlier"

MP3 - 713 Kb

Technische Fiche - Ketnet Junior Eurosong

DOC - 24 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu