Boondoggle en Kinepolis promoten ‘Kids at the Movies’.

Elke eerste zondagvoormiddag van de maand kunnen kinderen en hun ouders terecht bij Kinepolis voor Kids at the Movies: een actieve voormiddag vol leuke activiteiten en spannende films.

Boondoggle vertrok voor de campagne rond ‘Kids At The Movies’ vanuit een eenvoudig en glashelder inzicht: als je kinderen zich goed uitleven (lees: moe maken) in de voormiddag, dan kunnen de ouders des te meer genieten van de namiddag.

Dit inzicht werd vertaald in een schalkse tv- en bioscoopspot. In het eerste deel van de spot zien we de voormiddag. Een jongen en een meisje leven zich in het bijzijn van hun ouders helemaal uit in Kinepolis: ze doen wild in een springkasteel, spelen met een clown, laten hun gezicht door een grime-artiest beschilderen en zijn aan het scherm gekluisterd tijdens een hilarische film. In het tweede deel van de spot zien we de namiddag: de kinderen slapen op de bank, terwijl we op de achtergrond horen dat het nu de ouders zijn die zich – in bed - kunnen uitleven.
In de tweede spot, bedoeld voor zenders als Nickelodeon, ziet de namiddag er anders uit: de kinderen slapen op de bank, terwijl de ouders genieten van een rustige namiddag: een boek lezen of naar het veldrijden kijken.

De spots werden gemaakt met LA Initals en worden uitgezonden op TV en in cinema.
 

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium