Boondoggle en Kinepolis promoten ‘Kids at the Movies’.

Maandag 21 februari 2011 — Elke eerste zondagvoormiddag van de maand kunnen kinderen en hun ouders terecht bij Kinepolis voor Kids at the Movies: een actieve voormiddag vol leuke activiteiten en spannende films.

Boondoggle vertrok voor de campagne rond ‘Kids At The Movies’ vanuit een eenvoudig en glashelder inzicht: als je kinderen zich goed uitleven (lees: moe maken) in de voormiddag, dan kunnen de ouders des te meer genieten van de namiddag.

Dit inzicht werd vertaald in een schalkse tv- en bioscoopspot. In het eerste deel van de spot zien we de voormiddag. Een jongen en een meisje leven zich in het bijzijn van hun ouders helemaal uit in Kinepolis: ze doen wild in een springkasteel, spelen met een clown, laten hun gezicht door een grime-artiest beschilderen en zijn aan het scherm gekluisterd tijdens een hilarische film. In het tweede deel van de spot zien we de namiddag: de kinderen slapen op de bank, terwijl we op de achtergrond horen dat het nu de ouders zijn die zich – in bed - kunnen uitleven.
In de tweede spot, bedoeld voor zenders als Nickelodeon, ziet de namiddag er anders uit: de kinderen slapen op de bank, terwijl de ouders genieten van een rustige namiddag: een boek lezen of naar het veldrijden kijken.

De spots werden gemaakt met LA Initals en worden uitgezonden op TV en in cinema.
 

Kids At The Movies - TV spot

Kids At The Movies - Wielrennen TV spot