Boondoggle en Kinepolis wijzen op de gevaren van een activiteitenbon als kerstcadeau

December is de maand van de cadeaus. Of eerder: van de cadeaubonnen. Elk jaar worden de bonnen voor avontuurlijke, romantische of wellness activiteiten populairder. Mede dankzij de massale mediacampagnes die tijdens het eindejaar worden gelanceerd.

Kinepolis wilde in deze periode ook haar aanbod van cadeaubonnen lanceren. Maar hoe kan je mensen op een leuke manier overtuigen om eens een bioscoopbon te kiezen in plaats van de (zoveelste) activiteitenbon?

Boondoggle lanceerde de campagne: “een ervaringsbon als cadeau is nooit zonder risico.” In de TV- en cinemaspot zien we 2 mensen die zich klaarmaken voor een ballonvaart. Bij het opstijgen blijft de ballon haken aan de dakgoot van een flatgebouw en scheurt. De 2 mensen kunnen nog net uit de mand stappen via het terras van een appartement.

Gelijktijdig loopt ook de radiocampagne. Ook hier wordt aangetoond wat er allemaal fout kan gaan met een activiteitenbon. Probeer maar eens aan de politie uit te leggen dat je verdwaald bent in the middle of nowhere.

Loop je liever geen risico? Geef dan een bioscoopbon cadeau van Kinepolis. Zo weet je zeker dat je vrienden en familie van spanningen en sensatie kunnen genieten, maar dan vanuit een comfortabele en veilige cinemazetel.

  Beluister de 'Boswandeling' radio spot

  Beluister de 'Bungee' radio spot

 

Kinepolis-A4-Boswandeling-Kerst-NL-30s.mp3

MP3 - 727 Kb

Kinepolis-A7-Bungee-Kerst-NL-30s.mp3

MP3 - 727 Kb

TVspot-stills.zip

ZIP - 140 Kb

Technische-Fiche--Kinepolis-Cadeaubon.doc

DOC - 22 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu