Boondoggle en Kinepolis wijzen op de gevaren van een activiteitenbon als kerstcadeau

Woensdag 8 december 2010 — December is de maand van de cadeaus. Of eerder: van de cadeaubonnen. Elk jaar worden de bonnen voor avontuurlijke, romantische of wellness activiteiten populairder. Mede dankzij de massale mediacampagnes die tijdens het eindejaar worden gelanceerd.

Kinepolis wilde in deze periode ook haar aanbod van cadeaubonnen lanceren. Maar hoe kan je mensen op een leuke manier overtuigen om eens een bioscoopbon te kiezen in plaats van de (zoveelste) activiteitenbon?

Boondoggle lanceerde de campagne: “een ervaringsbon als cadeau is nooit zonder risico.” In de TV- en cinemaspot zien we 2 mensen die zich klaarmaken voor een ballonvaart. Bij het opstijgen blijft de ballon haken aan de dakgoot van een flatgebouw en scheurt. De 2 mensen kunnen nog net uit de mand stappen via het terras van een appartement.

Gelijktijdig loopt ook de radiocampagne. Ook hier wordt aangetoond wat er allemaal fout kan gaan met een activiteitenbon. Probeer maar eens aan de politie uit te leggen dat je verdwaald bent in the middle of nowhere.

Loop je liever geen risico? Geef dan een bioscoopbon cadeau van Kinepolis. Zo weet je zeker dat je vrienden en familie van spanningen en sensatie kunnen genieten, maar dan vanuit een comfortabele en veilige cinemazetel.

  Beluister de 'Boswandeling' radio spot

  Beluister de 'Bungee' radio spot

 

Kinepolis Cadeaubon TV spot