Boondoggle en Noord-Korea lanceren samen De Tijdloze voor Studio Brussel.

‘Goede muziek is een mensenrecht’. Met die houding bedacht Boondoggle een opvallende campagne voor De Tijdloze van Studio Brussel. Een intense samenwerking met regisseur Benny Vandendriessche heeft geleid tot een tv-spot met een wel heel bijzondere verhaallijn. 

We zien hoe een fictief Vlaanderen gebukt loopt onder het regime van een Noord-Koreaanse muziekdictatuur. Het hoofdpersonage kan niet ontsnappen aan een vervelende Aziatische cover van ‘You’re Beautiful’ van James Blunt die dag en nacht overal te horen is. Tot hij zijn lot in eigen handen neemt en ‘Heroes’ van David Bowie oplegt. De gevolgen zijn niet te overzien. 

De Tijdloze van Studio Brussel is al 27 jaar lang een vaste waarde die nog weinig uitleg behoeft. De laatste dag van het jaar staat traditiegetrouw in het teken van de beste muziek aller tijden. Daarom koos Boondoggle ervoor om een stapje verder te gaan dan een klassieke ‘stem nu’ campagne en het recht op goede muziek en vrije muziekkeuze in de verf te zetten. 

Ook redactioneel wordt de campagne verder uitgedragen. Een week lang zullen Roos Van Acker en Steven Lemmens een ‘propaganda mobiel’ rondrijden in de provinciehoofdsteden om zoveel mogelijk mensen op te roepen te stemmen op De Tijdloze. Eens luisteraars digitaal gestemd hebben wordt automatisch een afbeelding van hun top 3 gegenereerd die dan op zijn beurt opnieuw gedeeld kan worden. Tussen 21 en 28 november dus zeker luisteren naar Studio Brussel en vooral niet vergeten stemmen op stubru.be.

technische fiche

PDF - 25 Kb

Odin Saillé

Creative Director, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu