Boondoggle en Payconiq by Bancontact dagen je uit

In september, na de vakanties, staan de lunches met collega’s terug op het menu en vinden de studenten elkaar terug. Het ideale moment om hen aan te zetten om de Payconiq by Bancontact-app boven te halen om elkaar gemakkelijk terug te betalen.

Boondoggle ontwikkelde #PayconiqChallenges, een opvallende campagne waarbij peer-to-peer betalingen geïllustreerd worden via challenges. Wie wil zijn collega niet eens uitdagen om verkleed een meeting binnen te wandelen of een hele dag nee te antwoorden op alle vragen? En wie zegt “Challenge gehaald”, zegt ook “Challenge betaald!” En dat gaat nu eenmaal makkelijk met de Payconiq by Bancontact-app.

De multimediale campagne bevat een reeks video- en audiospots, een sociale mediacampagne, DOOH en b-bock. Zo speelt Payconiq by Bancontact in op herkenbaarheid en sympathie dankzij een vleugje humor. Om #PayconiqChallenges te laten leven en content te genereren, werden samenwerkingen aangegaan met Regi’s World, NRJ en Kotplanet.

Naast de inzet van traditionele online media gebruikt Boondoggle Youtube keyword targeting om de videocapsules te tonen op het moment dat kijkers andere challenges bekijken of ernaar op zoek gaan.

Tinder challenge - audio

MP3 - 784 Kb

Kantoor challenge - audio

MP3 - 784 Kb

Client: Payconiq by Bancontact
Client team: Lotta de Meulenaere, Marie-Isabelle de Potter
Account team: Anne-Lore Vestraets, Sophie Gravensteyn
Creative Director: Sven Nijs
Creatives: ​ Massimo De Pascale & François Massinon
Copywriting: Lesley Dewilde, Stephan Laurijs
Motion design: Dorien Bradt
Graphic Design: Riene Reynders, Stefaan De Vos
Strategy: Stijn Cox ​
Digital media strategy: Maud Colemont, Nette Segers
Producer: Bérengère Lurquin, Pim Verhaert, Dominique Ruys
Director: Angelo Cerisara
Production: Hamlet
Sound: Raygun, Cobra Radio Brewery

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu