Boondoggle en Payconiq by Bancontact laten de Belgen biepen

Biep, biep, biep, dat is de geruststellende, opwekkende tune van een geslaagde transactie van de Payconiq by Bancontact betaal-app. En ook de inspiratie voor Boondoggle voor de nieuwe “world of beep” campagne voor de app.

Stijn Cox : “ De laatste 6 maanden hebben we met opeenvolgende campagnes voor de app een enorme uplift kunnen realiseren op gebied van app-downloads en app-gebruik. Voornamelijk door te benadrukken dat de app niet alleen makkelijk maar, in deze Covid19 tijden, ook veilig is. Tijd om als merk nu een stap verder te zetten. Van maart tot augustus is de app zo’n 870.000 keer gedownload en dus wordt het betalen met de app echt een nieuwe gewoonte voor de mensen. Tijd dus om er ook een woord aan te verbinden: “biepen”. Biepen is kort, vrolijk en ondersteunt perfect de gebruikservaring van de app.”

De campagne loopt op TV en in digitale media.

Credits “The World of Beep”  (sept – oct 2020)

Client: Bancontact Payconiq Company
Client contacts: Nathalie Vandepeute, Lotta De Meulenaere, Marie-Isabelle De Potter, Anouck Deschilder, Casper Cusumano

Agency : Boondoggle
Strategy : Stijn Cox
Creative :Jan Teulinckx, Jorrit Hermans, Lennert Vedts, Eva Kumpen, Frederik Draulans, Lesley Dewilde, Véronique Vier, Optimists Brand Design, Jef Van Eekhout, Claudia De Greef
RTV Producer: Bérengère Lurquin
DTP: Stefaan Vos
Digital Media Strategy & execution : Carla Mouchbahani, Jesse Abeloos
Account Team : Anne-Lore Vestraets, Tom Verhoeven, Lise Vanaverbeke, Sophie Gravensteyn

TVC Production company : Lovo
TVC directors : Helvetica
Soundstudio : Raygun
Digital Production: District01

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu