Boondoggle en Primus verleiden mannen op Tinder

Boondoggle en Primus verleiden mannen op Tinder

Tinder, de app waar iedereen over praat, die vrijgezellen aan een lief helpt en menig koppel in problemen brengt. Als je de hype moet geloven is afspreken via de populaire app dé norm geworden. En dat terwijl mannen op veel eigenzinnigere en directere manieren contact kunnen leggen met vrouwen; aan de bar van een café bijvoorbeeld.

Daarom bedacht Boondoggle voor Primus een actie die mannen uitnodigt om origineler uit de hoek te komen. De ideale manier om deze mannen te bereiken? Hen rechtsreeks aan te spreken op… Tinder.

Bartinder, de actie in kwestie, wist mannen te verleiden met een onweerstaanbaar aanbod. Via een Tinder “Moment” werden bonnen verspreid die recht gaven op twee gratis Primussen: één voor de man en één om een vrouw te trakteren.

Want bij Primus geloven we nog altijd dat de kans op slagen groter is door elkaar in de ogen te kunnen kijken in plaats van naar een scherm te staren.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium