Boondoggle en Primus verleiden mannen op Tinder

Tinder, de app waar iedereen over praat, die vrijgezellen aan een lief helpt en menig koppel in problemen brengt. Als je de hype moet geloven is afspreken via de populaire app dé norm geworden. En dat terwijl mannen op veel eigenzinnigere en directere manieren contact kunnen leggen met vrouwen; aan de bar van een café bijvoorbeeld.

Daarom bedacht Boondoggle voor Primus een actie die mannen uitnodigt om origineler uit de hoek te komen. De ideale manier om deze mannen te bereiken? Hen rechtsreeks aan te spreken op… Tinder.

Bartinder, de actie in kwestie, wist mannen te verleiden met een onweerstaanbaar aanbod. Via een Tinder “Moment” werden bonnen verspreid die recht gaven op twee gratis Primussen: één voor de man en één om een vrouw te trakteren.

Want bij Primus geloven we nog altijd dat de kans op slagen groter is door elkaar in de ogen te kunnen kijken in plaats van naar een scherm te staren.

technische fiche

DOCX - 15 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu