Boondoggle en Sensoa helpen jongeren waar het nodig is

Is dat een smartphone in je broek of ben je blij om me te zien?

Hoe voorkom ik dat een condoom scheurt of afglijdt? Waar kan ik de noodpil kopen? Dat zijn een paar van de vele vragen waarmee jongeren terechtkunnen op allesoverseks.be. Tot voor kort moest je echter aan een pc zitten om een antwoord op je vraag te krijgen. Om ook bereikbaar te zijn op de plaatsen waar de nood het hoogst is, liet Sensoa een mobiele site met bijhorende campagne ontwikkelen door Boondoggle.

In de campagnebeelden worden plekjes getoond waar het er tussen jongeren soms wel eens extra gezellig aan toe gaat. En laat het net daar zijn waar ze met de meeste vragen geconfronteerd worden. De oplossing: gewoon even je smartphone uit je broek halen en je kan verdergaan waar je mee bezig was.

Om zo veel mogelijk jongeren te bereiken worden gratis condooms met de url uitgedeeld op de campings van Rock Werchter. De campingtoiletten worden voorzien van A3-affiches. Daarnaast verschijnt er een advertentie met gratis condoom in het magazine Zap, waarvan 10.000 exemplaren worden verdeeld aan de Condomobiel op festivals. Alle Vlaamse jeugdhuizen kunnen een A3-affiche vinden in de oktober-editie van 'Gevat'.

Het bijhorende campagnefilmpje zal op de site van MNM, Humo en op de bekendste sociale netwerksites worden gepost. Samsung-gebruikers kunnen bovendien nog een gratis applicatie downloaden in de Samsung Apps store.

Technische-Fiche---Sensoa-Mobiele-Site.doc

DOC - 23 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu