Boondoggle en SOS Kinderdorpen veranderen je beltoon in reclamemedium voor het goede doel

Je hoeft niet te schrikken als Jelle De Beule en Jonas Geirnaert je binnenkort aanspreken vanuit een broekzak of handtas in de buurt. In dat geval hoor je de SOS Ringtone van SOS Kinderdorpen en Boondoggle. Dat is de eerste beltoon met een missie: zo veel mogelijk geld inzamelen voor SOS Kinderdorpen tijdens de Warmste Week van Music For Life. Iedereen die één of meerdere beltonen koopt op www.sosringtone.be, steunt SOS Kinderdorpen én helpt de boodschap van de organisatie verder te verspreiden.

Het idee achter de SOS Ringtone is simpel: als je geen budget hebt om een actie in de kijker te zetten via verschillende media, gebruik je toch gewoon de mensen zelf als medium? Overal waar er een gsm rinkelt — en dat is tegenwoordig écht overal — laten mensen weten dat ze SOS Kinderdorpen hebben gesteund en sporen ze anderen aan om hetzelfde te doen. Jelle De Beule en Jonas Geirnaert doken samen met Boondoggle in de studio van Het Geluidshuis met vier grappige SOS Ringtones als resultaat. Voor € 3,99 download je één SOS Ringtone. Wie ze allemaal wilt, betaalt € 11,99.

Beluister de beltonen op www.sosringtone.be of bezoek www.sos-kinderdorpen.be voor meer info over SOS Kinderdorpen.

Technische fiche

DOC - 23 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu