Boondoggle en Sporza drijven de duivel in

Het is meer dan 10 jaar geleden dat België zich kon kwalificeren voor het Europees kampioenschap voetbal. Op 3 juni speelt België een cruciale match tegen Turkije. Bij winst staan ze een stap dichter bij het EK in Polen en Oekraïne. Daarom is Sporza op zoek naar zoveel mogelijk supporters. Niet zomaar supporters, maar supporters die bezeten zijn van de Rode Duivels. Daarom organiseren Boondoggle en Sporza “De Grote Duivelindrijving”. Dat is zoals een duiveluitdrijving, maar dan andersom.

Via een geestige tv-spot wordt opgeroepen om een duivelindrijving te laten uitvoeren. Op sporza.be wordt snel duidelijk hoe dat in z'n werk gaat. Een duivelse priester – glansrol van Stefaan “da meendje nie” Degand – bezweert je via de webcam. Het ritueel begint met de Brabançonne. Uiteraard achterstevoren gespeeld. Tijdens de climax van de indrijving gebruikt de priester geen wijwater, maar het zweet van Lukaku. Dat rechtstreeks uit zijn sok spat. Ondertussen kan je jezelf op het webcambeeld zien veranderen in een echte duivel. Achteraf kan je je diabolische tronie delen via Facebook.

De campagne wordt ondersteund in tv, radio en bannering. Laat zelf al de duivel bij je indrijven op sporza.be en supporter op 3 juni als een bezetene voor de Rode Duivels.
 

ZIP_Online-film-stills.zip

ZIP - 1.2 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu