Boondoggle en Sporza drijven de duivel in

Vrijdag 27 mei 2011 — Het is meer dan 10 jaar geleden dat België zich kon kwalificeren voor het Europees kampioenschap voetbal. Op 3 juni speelt België een cruciale match tegen Turkije. Bij winst staan ze een stap dichter bij het EK in Polen en Oekraïne. Daarom is Sporza op zoek naar zoveel mogelijk supporters. Niet zomaar supporters, maar supporters die bezeten zijn van de Rode Duivels. Daarom organiseren Boondoggle en Sporza “De Grote Duivelindrijving”. Dat is zoals een duiveluitdrijving, maar dan andersom.

Via een geestige tv-spot wordt opgeroepen om een duivelindrijving te laten uitvoeren. Op sporza.be wordt snel duidelijk hoe dat in z'n werk gaat. Een duivelse priester – glansrol van Stefaan “da meendje nie” Degand – bezweert je via de webcam. Het ritueel begint met de Brabançonne. Uiteraard achterstevoren gespeeld. Tijdens de climax van de indrijving gebruikt de priester geen wijwater, maar het zweet van Lukaku. Dat rechtstreeks uit zijn sok spat. Ondertussen kan je jezelf op het webcambeeld zien veranderen in een echte duivel. Achteraf kan je je diabolische tronie delen via Facebook.

De campagne wordt ondersteund in tv, radio en bannering. Laat zelf al de duivel bij je indrijven op sporza.be en supporter op 3 juni als een bezetene voor de Rode Duivels.
 

Sporza - De Grote Duivelindrijving

Wallpaper
Website
Hans Kerkhoff Boondoggle
Raoul Maris Boondoggle