Boondoggle en sporza.be stellen voor: live voetbalcommentaar op de tonen van kerstliedjes

Dé oplossing om familiefeest en voetbal te combineren op 2de kerstdag.

Dankzij het Live Match Center van sporza.be kunnen voetballiefhebbers via hun smartphone live op de hoogte blijven van het verloop en de tussenstanden van alle wedstrijden in de Jupiler League. Boondoggle en sporza.be werken momenteel een campagne uit om de voordelen van het Live Match Center neer te zetten. Speciaal voor Kerstmis pakt het bureau echter uit met een eenmalige - en wel erg originele - manier om het Belgisch voetbal live te volgen.

Deze kerst hebben heel wat voetballiefhebbers immers een probleem: de 21ste speeldag van de Jupiler League valt samen met 2de kerstdag. Pech dus voor wie naar een familiefeest moet en had gehoopt de wedstrijd van zijn favoriete voetbalploeg te volgen. Gelukkig komen Boondoggle en sporza.be met een unieke oplossing op de proppen: live voetbalcommentaar op de tonen van bekende kerstliedjes.

Op 26 december zal op sporza.be één voetbalmatch van de 21ste speeldag live worden verslagen, maar dan wel gezongen op de tonen van kerstliedjes. (Bijvoorbeeld: AA Gent-Club Brugge op de tonen van afwisselend White Christmas, Jingle Bells en Stille Nacht.) Zo kan de voetballiefhebber toch de match volgen op het familiefeest, zonder dat de bomma er last van heeft. Er weerklinkt immers 90 minuten lang mooie kerstmuziek in de huiskamer.

Boondoggle en sporza.be werken voor deze campagne samen met acteurs van de Belgische Improvisatie Liga die het gezongen voetbalcommentaar voor hun rekening nemen.

De speciale kerstactie van sporza.be wordt vanaf deze week aangekondigd via tv-spots op de VRT-zenders en via een bannercampagne. In de campagne wordt iedereen opgeroepen om op sporza.be mee te bepalen welke wedstrijd zal worden becommentarieerd op op sporza.be.

Stem mee op sporza.be

Technische-Fiche----Sporza-Christmas-Channel.doc

DOC - 24 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu