Boondoggle en sporza.be stellen voor: live voetbalcommentaar op de tonen van kerstliedjes

Maandag 20 december 2010 — Dé oplossing om familiefeest en voetbal te combineren op 2de kerstdag.

Dankzij het Live Match Center van sporza.be kunnen voetballiefhebbers via hun smartphone live op de hoogte blijven van het verloop en de tussenstanden van alle wedstrijden in de Jupiler League. Boondoggle en sporza.be werken momenteel een campagne uit om de voordelen van het Live Match Center neer te zetten. Speciaal voor Kerstmis pakt het bureau echter uit met een eenmalige - en wel erg originele - manier om het Belgisch voetbal live te volgen.

Deze kerst hebben heel wat voetballiefhebbers immers een probleem: de 21ste speeldag van de Jupiler League valt samen met 2de kerstdag. Pech dus voor wie naar een familiefeest moet en had gehoopt de wedstrijd van zijn favoriete voetbalploeg te volgen. Gelukkig komen Boondoggle en sporza.be met een unieke oplossing op de proppen: live voetbalcommentaar op de tonen van bekende kerstliedjes.

Op 26 december zal op sporza.be één voetbalmatch van de 21ste speeldag live worden verslagen, maar dan wel gezongen op de tonen van kerstliedjes. (Bijvoorbeeld: AA Gent-Club Brugge op de tonen van afwisselend White Christmas, Jingle Bells en Stille Nacht.) Zo kan de voetballiefhebber toch de match volgen op het familiefeest, zonder dat de bomma er last van heeft. Er weerklinkt immers 90 minuten lang mooie kerstmuziek in de huiskamer.

Boondoggle en sporza.be werken voor deze campagne samen met acteurs van de Belgische Improvisatie Liga die het gezongen voetbalcommentaar voor hun rekening nemen.

De speciale kerstactie van sporza.be wordt vanaf deze week aangekondigd via tv-spots op de VRT-zenders en via een bannercampagne. In de campagne wordt iedereen opgeroepen om op sporza.be mee te bepalen welke wedstrijd zal worden becommentarieerd op op sporza.be.

Stem mee op sporza.be

Sporza Christmas Channel

Sporza Christmas Channel - Jingle Bells

Sporza Christmas Channel - We Wish You a Merry Christmas