Boondoggle en sporza.be verlossen sportliefhebbers van dilemma’s.

Maandag 21 februari 2011 — Tv-campagne ter lancering van mobiele Live Match Center. 

Sporza.be doet er alles aan om je als sportliefhebber je favoriete sport LIVE te laten beleven. Ook als je andere verplichtingen hebt. In die benarde situaties kan je namelijk je voordeel doen met het mobiele Live Match Center van sporza.be. Daarmee kan je ook op je smartphone wedstrijden live volgen, waar je ook bent. 

Het mobiele Live Match Center is het onderwerp van twee tv-spots die Boondoggle zopas maakte voor sporza.be. De insteek: dankzij het mobiele Live Match Center van sporza.be kunnen privé en sport wél samen gaan.

In de eerste tv-spot zien we een klein meisje dat binnenkort haar allereerste balletoptreden heeft. Over deze beelden horen we de stem van haar vader. We zijn getuige van zijn innerlijke tweestrijd: naar het balletoptreden van zijn dochter gaan, of die belangrijke wielerkoers volgen? Zijn besluit is op z’n zachtst gezegd verrassend. Vervolgens kondigt de VO aan dat sportliefhebbers niet langer voor dilemma’s hoeven te staan, dankzij het mobiele Live Match Center van sporza.be. De spot eindigt met de baseline: ‘Sporza.be Sport beleef je live’.

De tweede spot heeft een gelijkaardige opbouw, maar gaat over de keuze waarvoor een jonge man staat: Anderlecht-Club Brugge volgen of op restaurant gaan met zijn vriendin om te vieren dat ze twee jaar samen zijn? Beide spots maakte Boondoggle samen met produktiehuis Monodot en regisseur Fien Troch.

Sporza TV spot Ballet - Wielrennen

Sporza TV spot Etentje - Voetbal