Boondoggle bedenkt DROPS, het nieuwe digitale muziekplatform van Studio Brussel

Drops_FB_share_1200x600.jpg

De openingsdans van je trouwfeest, het themanummer van je zomerkamp, de nummer 1-hit die je grijs draaide tijdens de roadtrip door Kroatië, het overwinningsnummer dat jullie na de match spelen in de kleedkamer, ...

Iedereen heeft wel een nummer dat gelinkt is aan een bepaalde plek, een liedje dat mooie herinneringen oproept telkens je het hoort. Dankzij DROPS kan je die songs en locaties nu voor eeuwig met elkaar verbinden.

DROPS is dan ook zoveel meer dan een app of een website. Het is een nieuw digitaal platform, een levende bron van persoonlijke verhalen in de vorm van muzieknummers die voor altijd worden gelinkt aan de locatie waar ze de herinnering creeërden. Op de DROPS-map kan je meegenieten én meeluisteren naar alle muzikale topmomenten van je vrienden. Daarnaast wordt DROPS de naam van het nieuwe radio verzoekprogramma op Studio Brussel, waardoor je jouw muzikale momenten met de rest van de wereld kan delen.

Download de stubru DROPS app in de App Store en in Google Play of surf naar drops.stubru.be

Technische fiche

PDF - 131 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu